Politiker og model?

Tja, hvad kan man sige? En måde at komme frem på i denne verden er at skabe opmærksomhed, om den er god eller dårlig. Man kan diskutere hvorvidt det er positiv eller negativ opmærksomhed som den politisk aktive Nikita Klæstrup har omkring sig. Det er i hvert fald noget, der gør at alle kender til hende. Især hvis man viser dem billedet af hende i en meget ikonisk, sort kjole, som virkelig fik hende i søgelyset over hele verden. Det var ikke kjolen på billedet herunder.

nikita i sort kjole

Man må jo indrømme, at hun helt klart er en meget flot, ung kvinde og at hun ved det. Hun går i det tøj hun vil! Hun arbejder trods alt også som model, og det er jo klart der hvor vi visuelt for bekræftelse for at hendes talenter ligger. Selv er jeg ikke sikker på om jeg er enig med hende politisk – faktisk ved jeg ikke hvad hendes holdning er politisk?

Det seneste jeg har hørt er at hun var med til Reality Awards i en kjole lidt ala den, der gjorde hende kendt. Forskellen var vidst at hun var sammen med en vis kendt dansker også. Det bliver næsten reality-tv det her!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s