“Politikerne hopper fra reform til reform som fra tue til tue”…

Nu ved jeg ikke om i ved det venner, men den seneste tid har der været en rigtig heftig debat omkring hvorvidt rigtig mange danskere synes at vores politikere overhovedet gør et godt nok job, for at holde vores land og dets borgere sunde, glade og forhåbningsfulde for fremtidens forhindringer. Jeg tror vi alle godt ved, at man aldrig er helt 100% enig med den politiske kandidat, man stemmer på. Derudover tror jeg også vi alle sammen egentlig også er affundet med det – det er jo nærmest umuligt at være enig med ALT Venstre, Socialdemokraterne, eller hvad dit parti nu er, siger.

 

Eva Secher Mathiasen endnu engang på banen – sådan!

Formand for Dansk Psykologforening Eva Secher Mathiasen var med i Clement Kjersgaards program “Debatten” på DR.DK, hvor hun helt rigtigt sagde “politikerne hopper fra reform til reform som fra tue til tue uden at se på det store billede, og hvad det egentlig gør ved de danskere, de har ansvaret for”
…det her statement tror vi er rigtig mange borgere, der deler med Eva Secher Mathiasen. Politikere har naturligt nok en meget kalkuleret mentalitet, hvilket hurtigt får dem til at overse at vi danskere konstant skal tilpasse og justere vores liv og hverdag efter en konstant forandrende lovgivning… Jeg synes egentlig bare at vi har brug for nye politikere generelt, men det kræver jo også en form for finansiering…Hmmm måske skulle jeg prøve at stille op, så kunne jeg låne pengene fra f.eks. ferratum… anyways!
Hvad synes du – er du enig med Eva Secher Mathiasen eller ser du denne problemstilling fra en helt andet indgangsvinkel?

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s